-
حلوا
جمعه 18 اردیبهشتماه سال 1388 17:37
حلوا باسلام خیلی عذر میخوام من چند روزی کسالت داشتم نتونستم بیام ولی الان خدا رو شکر بهترم. ایام شهادت بانوی دو عالم صدیقه کبری(س) را خدمت صاحب الزمان وهمه شما تسلیت عرض میکنم . تاگشودنددرحجره ام الحسنین گفت با گریه حسن:آجرک الله حسین امروز چون روزشهادته تصمیم گرفتم یه حلوا بپزم امیدوارم خوشتون بیاد موادلازم ارد گندم...
-
سرخ کردن سیب زمینی
دوشنبه 14 اردیبهشتماه سال 1388 15:32
یک نکته مهم راجع به سرخ کردن سیب زمینی اینکه سیب زمینی راپس از خلال کردن بشویید وبعدازاینکه اب ان رفت دریک ماهی تابه به اندازه لازم روغن سرخ کردنی بریزید و در ان کمی نمک وکمی زردچوبه بریزید نمک باعث میشودکه سیب زمینی به ماهی تابه نچسبد حتی اگر تفلون هم نباشد وزردچوبه باعث میشود سیب زمینیها طلایی و خوشرنگ سرخ شوند.
-
خورشتها
یکشنبه 13 اردیبهشتماه سال 1388 17:14
خورشتهاهم عضومهم سفره ماایرانیان هستند.ازانجاکه سلیقه ها وعلایق فرق میکنندمیبینید که غذانیزمتنوعند.انواع خورشتها: خورشت قیمه قرمه سبزی خورشت بادمجان خورشت فسنجان خورشت کرفس خورشت به خورشت قیمه بادمجان خورشت الواسفناج خورشت بامیه خورشت کنگر درتهیه خورشتها نیز یکسری نکات وجودداردکه من هرروزکه اموزش ان خورشت را میگویم...
-
نکات درشت اشپزی
جمعه 11 اردیبهشتماه سال 1388 01:08
باسلام خدمت همه شما عذرمیخوام که کمی دیرشد ولی دست پراومدم.ازاون اوایل ازدواجم که یادم میاد که هنوز بعضی غذاهاروبلدنبودم درست کنم ولی دلم هم نمیخواست جلوی بقیه کم ن یارم خنده ام میگیره .راستش من خیلی اشپزی دوست دارم وهمیشه دلم میخواد غذاهام تک باشه وتاحالاهم بوده شاید خیلی ازشماهم دلتون بخواد اینطوری باشین این امرممکن...
-
معرفی
چهارشنبه 9 اردیبهشتماه سال 1388 16:15
سلام میکنم خدمت همه اشپزهاوغیراشپزهامن یک اشپزشیرازی هستم که تصمیم گرفتم یه سری غذاهای خوشمزه شیرازرواموزش بدم خلاصه میخوام هنرشیرازیهاروبه نمایش بذارم چون امروزسایتمودرست کردم ازفرداباهمه نوع غذادرخدمتتون هستم نه تنهاشیرازی بلکه ازهمه ایران