یک نکته مهم راجع به سرخ کردن سیب زمینی اینکه سیب زمینی راپس از خلال کردن بشویید وبعدازاینکه اب ان رفت دریک ماهی تابه به اندازه لازم روغن سرخ کردنی بریزید و در ان کمی نمک وکمی زردچوبه بریزید نمک باعث میشودکه سیب زمینی به ماهی تابه نچسبد حتی اگر تفلون هم نباشد وزردچوبه باعث میشود سیب زمینیها طلایی و خوشرنگ سرخ شوند.
سلام اشپزباشی من امروز ازروی دستورشما قیمه درست کردم واقعاخوشمزه شدمدتهابودهمچین مزه ای رو نچشیده بودم نمیگم موادی که شماگفتی فرق میکنه ها نه ولی زمان مناسب استفاده از هرکدوم هم واقعا مهمه شما یه معرکه اید