سرخ کردن سیب زمینی

یک نکته مهم راجع به سرخ کردن سیب زمینی اینکه سیب زمینی راپس از خلال کردن بشویید وبعدازاینکه اب ان رفت دریک ماهی تابه به اندازه لازم روغن سرخ کردنی بریزید و در ان کمی نمک وکمی زردچوبه بریزید نمک باعث میشودکه سیب زمینی به ماهی تابه نچسبد حتی اگر تفلون هم نباشد وزردچوبه باعث میشود سیب زمینیها طلایی و خوشرنگ سرخ شوند. 

نظرات 1 + ارسال نظر
صدف دوشنبه 14 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 03:44 ب.ظ http://sadafi.blogsky.com

سلام اشپزباشی من امروز ازروی دستورشما قیمه درست کردم واقعاخوشمزه شدمدتهابودهمچین مزه ای رو نچشیده بودم نمیگم موادی که شماگفتی فرق میکنه ها نه ولی زمان مناسب استفاده از هرکدوم هم واقعا مهمه شما یه معرکه اید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد