X
تبلیغات
رایتل
اشپزی
جمعه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1388
حلوا

                          حلوا  

 

باسلام خیلی عذر میخوام من چند روزی کسالت داشتم نتونستم بیام ولی الان خدا رو شکر بهترم.  

 

ایام شهادت بانوی دو عالم صدیقه کبری(س) را خدمت صاحب الزمان وهمه شما تسلیت عرض میکنم .  

تاگشودنددرحجره ام الحسنین 

            گفت با گریه حسن:آجرک الله حسین 

 

 

 

امروز چون روزشهادته تصمیم گرفتم یه حلوا بپزم امیدوارم خوشتون بیاد 

                       موادلازم 

ارد گندم ۲پیمانه 

شکر۵/۱ پیمانه 

زعفران نصف قاشق چایخوری 

هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری 

 آب ۵/۱ پیمانه 

روغن مخلوط با کره یک پیمانه 

گلاب ۲قاشق سوپخوری 

خلال پسته برای تزیین 

دارچین به مقدارلازم 

 

مرحله اول:  تهیه شربت    

   شکررادر یک قابلمه با اب مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم وانقدر به هم میزنیم تا شکر حل شود سپس کمی زعفران و گلاب به ان اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا خنک شود. 

 

مرحله دوم:تهیه ارد 

اردرا در یک ظرف مناسب ریخته و ان را روی حرارت ملایم میگذاریم بعدازاینکه کمی تفت خورد اگر دیدید اردشما گلوله شد ان را از روی حرارت بردارید ویکبار از الک ردکنید اینکارباعث میشود که  شما حلوای یک دستی داشته باشید.سپس ارد را انقدر حرارت دهید تا رنگ ان کاملا قهوه ای شوددراین مرحله روغن را ارام ارم اضافه میکنیم وبه هم میزنیم تا روغن کاملا به خورد ارد بروددراین مرحله بقیه گلاب وزعفران وهمه هل وکمی دارچین را به ارد اضافه کرده وکمی هم میزنیم وسریع از روی شعله برمیداریم ومیگذاریم کمی از حرارت ان گرفته شود. 

 

مرحله سوم:مخلوط کردن شربت وآرد 

دراین مرحله شربت اماده را در سه نوبت به موادمان اضافه میکنیم (دقت کنید که شربت حتما بایدسرد شده باشد وموادنیز داغ نباشد)پس از اینکه ارد وشربت با هم مخلوط شدند انرا روی حرارت ملایم میگذاریم وانقدر به میزنیم که اب ان تبخیرشده و حلوا از قابلمه جداشود وکمی به روغن بیفتد(دراین مرحله هم زدن نبایدقطع شودچون ممکن است حلواته بگیرد یا گلوله شود). 

 

مرحله اخر:کشیدن حلوا 

اگراین حلوا را برای یک عصرانه درست کردید میتوانید به صورت رولت دربیاوریدبرای این کار ابتدا در یک ظرف یک نایلون فریزرانداخته وحلواراروی ان پهن کنید سپس سروته یک موز را زده ووسط حلوا بگذاریدو حلوا را به دورموزبپیچیدوان را لوله کنیدسطح ان را با پسته تزیین کرده وبه مدت دوساعت در یخچال بگذاریدپس از ان حلوارامانند رولت قاچ زده ومیل کنید. 

****واما اگرحلوارابرای مراسمی تهیه دیده اید بهتر است انرا در ظرف موردنظرتان ریخته وبرای اینکه حلوا به خوبی صاف شود یک نایلون فریزر روی ان انداخته وبادست فشاردهید چون حلواداغ است کاملا صاف ویک دست میشود سپس میتوانید ان را باپودرپسته و نارگیل تزیین کرده وپس از خنک شدن برش بزنید.